You are currently viewing 16 празнични веган рецепти

Ивановден е. Днешният празник е един от най-тачените в България и е  особено скъп за мен и моето семейство, защото освен че имаме двама именика, имаме и двама рожденика 🙂 Имен ден имат моята майка Иванка и дъщеря ми Ивелина, а рожденици са баща ми и синът ми Виктор, който беше най-голямият подарък за дядо си 🙂 Честит Ивановден на всички именици и рожденици! Да са живи и здрави! Към този поздрав добавяме и един акцент върху най-любимите и популярни статии и рецепти от 2018 година, избрани от вас, нашите читатели. Вижте ги!

Топ 16 на рецептите за 2018 година

Хумус с тахан и нахут (рецептата я има в моята книга – вижте ТУК)

Веган карамелен сос (рецептата я има в моята книга – вижте ТУК)

Домашен шоколад с бадеми и годжи-бери

Салата от ряпа, моркови и алабаш

Крем от кашу (рецептата я има в моята книга – вижте ТУК)

Карамелизирани шоколадови кошнички

Ароматна и вкусна крем супа от тиква

Топ 10 на статиите от категория "Любопитно" за 2018 година

Благодарим ви още веднъж за подкрепата, която ни давате! Стараем се да подобряваме и усъвършенстваме това, което правим и непрекъснато да ставаме все по-добри, за да можем да ви предоставяме качествени и полезни рецепти и здравни материали, много добро настроение и позитивизъм. Останете с нас и през Новата 2019 година и очаквайте още много от всичко това, както и изненади, които засега няма да разкрия 🙂

До скоро, приятели, и бъдете здрави!

Анета Бонева

АНЕТА БОНЕВА

Създадел на рецепти само с растителни продукти и страстен почитател на вкусната здравословна храна

💜 Книгата е страхотна! 💜

„Вече пробвах няколко рецепти от книжката и съм изключително доволна! Най-голямата ми слабост са десертите и от тук взех страхотни идеи за здравословни изкушения, които мога да правя и за бебето си, без да трупам празни калории“. 

– Мария Павлова

Анета

Здравей и добре дошъл! Аз съм Анета Бонева и съм страстен почитател на храната само с растителни продукти. За мен ястие, приготвено с природни източници е не само здравословно, но и много вкусно! Помагам на хора, които искат да се научат да си приготвят полезна за тях храна или пък вече го правят, но желаят да станат още по-добри. Автор съм на книги с рецепти на растителна основа, които приготвям за мен и моето семейство. Също така споделям достоверна информация за храните и тяхната история. Приятно четене и готвене!