16 празнични веган рецепти

Ивановден е. Днешният празник е един от най-тачените в България и е  особено скъп за мен и моето семейство, защото освен че имаме двама именика, имаме и двама рожденика 🙂 Имен ден имат моята майка Иванка и дъщеря ми Ивелина, а рожденици са баща ми и синът ми Виктор, който беше най-голямият подарък за дядо си 🙂 Честит Ивановден на всички именици и рожденици! Да са живи и здрави! Към този поздрав добавяме и един акцент върху най-любимите и популярни статии и рецепти от 2018 година, избрани от вас, нашите читатели. Вижте ги!

Топ 16 на рецептите за 2018 година

Топ 10 на статиите от категория "Любопитно" за 2018 година

Благодарим ви още веднъж за подкрепата, която ни давате! Стараем се да подобряваме и усъвършенстваме това, което правим и непрекъснато да ставаме все по-добри, за да можем да ви предоставяме качествени и полезни рецепти и здравни материали, много добро настроение и позитивизъм. Останете с нас и през Новата 2019 година и очаквайте още много от всичко това, както и изненади, които засега няма да разкрия 🙂

До скоро, приятели, и бъдете здрави!

Без глутен, без захар и млечни продукти

Специално за твоето балансирано хранене, с много любов създадох тази книга! Аз самата се храня по този начин и прилагам тези рецепти в ежедневието на моето семейство вече повече от 8 години. С тях ще ти е вкусно и ще се радваш на храната без угризения.

Присъедини се към нашите приятели:

Facebook група: https://bit.ly/32fpDXz

Facebook страница: https://bit.ly/3mXb3eB

Youtube канал: https://bit.ly/3s9deiK

Instagram: https://bit.ly/3q3Wmau

Подкаст: https://bit.ly/3q8loVO

Aбонирайте се за нашия имейл бюлетин и следвайте най-новите тенденции в здравословното хранене!

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Показване на всички коментари