You are currently viewing Безглутенови палачинки с оризово брашно

Тези безглутенови палачинки са здравословен вариант на класическите палачинки и ни зареждат сутрин с много енергия и жизненост.

Защо тази здравословна рецепта е подходяща?

С рецептата за безглутенови палачинки от елда и оризово брашно си приготвяте един здравословен вариант на класическите палачинки, с продукти само на растителна основа. В резултат имате великолепна сутрешна закуска. Тя е богата на белтъчини, фитохимикали и аминокиселини, които зареждат с много сили и енергия. За тази рецепта поради плътността на брашното от елда, ние го комбинираме с оризово брашно, което от своя страна е богато на калий, калций, желязо, фосфор и манган. В приготвянето на палачинките използваме бадемово мляко, което е с ниско съдържание на мазнини и с висока енергийна стойност. Бадемовото мляко се препоръчва като добър вариант за тези, които не консумират никаква форма на млечни продукти и тези, които имат алергия / непоносимост към краве мляко.

безглутенови палачинки от елда и оризово брашно - финална снимка

Тези безглутенови палачинки са:

🎁 Рецептата за тези невероятно вкусни палачинки, както и още много здравословни вкусотийки ще можете да откриете в най-скоро време в моята втора книга ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ БЕЗ ГЛУТЕН“ , която ще излезе от печат през месец МАЙ.

Можете да заявите желание за нейното получаване като се обадите на телефон +359 878 806 319 или попълните своите данни по-долу. Ще се свържем с вас веднага и ще сте първите, които ще я имате.

🎁 Към книгата получавате БЕЗПЛАТЕН пакет от много допълнителни видеа и електронни книги на здравна тематика! 

➡️ Разгледайте и другата моя книга – „50 ВКУСНИ И ЗДРАВОСЛОВНИ РЕЦЕПТИ“

Анета

Здравей и добре дошъл! Аз съм Анета Бонева и съм страстен почитател на храната само с растителни продукти. За мен ястие, приготвено с природни източници е не само здравословно, но и много вкусно! Помагам на хора, които искат да се научат да си приготвят полезна за тях храна или пък вече го правят, но желаят да станат още по-добри. Автор съм на книги с рецепти на растителна основа, които приготвям за мен и моето семейство. Също така споделям достоверна информация за храните и тяхната история. Приятно четене и готвене!