You are currently viewing Брауни с бадеми, орехи и чиа

Брауни с бадеми, орехи и чиа ни примамва да му се насладим от сърце. То е прекрасен вариант за хората с алергии, защото е без млечни и яйца 🙂

Защо тази здравословна рецепта е подходяща?

Когато приготвях това вкусно брауни с бадеми, орехи и чиа, кухнята ухаеше на какао и кокосово масло, което ме правеше още по-нетърпелива в очакване на крайния резултат  🙂

🎁 Рецептата за тези невероятно вкусни палачинки, както и още много здравословни вкусотийки ще можете да откриете в най-скоро време в моята втора книга ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ БЕЗ ГЛУТЕН“ , която ще излезе от печат през месец МАЙ.

Можете да заявите желание за нейното получаване като се обадите на телефон +359 878 806 319 или попълните своите данни по-долу. Ще се свържем с вас веднага и ще сте първите, които ще я имате.

🎁 Към книгата получавате БЕЗПЛАТЕН пакет от много допълнителни видеа и електронни книги на здравна тематика! 

➡️ Разгледайте и другата моя книга – „50 ВКУСНИ И ЗДРАВОСЛОВНИ РЕЦЕПТИ“ от ТУК

Анета

Здравей и добре дошъл! Аз съм Анета Бонева и съм страстен почитател на храната само с растителни продукти. За мен ястие, приготвено с природни източници е не само здравословно, но и много вкусно! Помагам на хора, които искат да се научат да си приготвят полезна за тях храна или пък вече го правят, но желаят да станат още по-добри. Автор съм на книги с рецепти на растителна основа, които приготвям за мен и моето семейство. Също така споделям достоверна информация за храните и тяхната история. Приятно четене и готвене!