You are currently viewing 15 ползи на фурмите за нашето здраве

15 ползи на фурмите за нашето здраве – кои са те, какво представляват и как най-ефективно да ги използваме във вкусни рецепти.

Естествено подсладени и с наситен карамелен вкус, фурмите са плод, към който се обръщаме все по-често. Използваме ги в приготвянето на най-различни ястия, закуски, напитки и лакомства. Нека се запознаем с тях по-отблизо и разберем с какво са ни полезни и кои са техните най-изявени силни свойства.

През последните няколко години фурмите станаха популярни и у нас. Като техни отличителни черти можем да определим специфичният им карамелен вкус и лепкавост, а сладостта им използваме като удачна алтернатива на захарта в приготвянето на различни видове чийзкейк, сурови бонбони и други вкусни десерти.

🎁 Кои са 15-те ползи на фурмите и как успешно да ги използваме в различни рецепти за приготвяне на вкусни ястия – ще можете да видите в най-новото издание на моята книга 50 ВКУСНИ И ЗДРАВОСЛОВНИ РЕЦЕПТИ БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ЗАХАР И МЛЕЧНИ“ .

Можете да заявите желание за нейното получаване като ни се обадите на телефон +359 878 806 319 или попълните своите данни по-долу:

🎁 Допълнителна информация:

Книгата ще излезе от печат през МАЙ месец. Повече за нея можете да видите като кликнете върху картинката или натиснете бутона „Да, Искам да знам“ по-долу. Към книгата ви очакват много ПОДАРЪЦИ, напълно БЕЗПЛАТНО! 👇

➡️ Разгледайте и най-новата ми книга – „ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ БЕЗ ГЛУТЕН, която ще излезе съвсем скоро от печат.

🎁 Към книгата получавате БЕЗПЛАТЕН ПАКЕТ от допълнителни видеа и електронни книги на здравна тематика! :

Анета

Здравей и добре дошъл! Аз съм Анета Бонева и съм страстен почитател на храната само с растителни продукти. За мен ястие, приготвено с природни източници е не само здравословно, но и много вкусно! Помагам на хора, които искат да се научат да си приготвят полезна за тях храна или пък вече го правят, но желаят да станат още по-добри. Автор съм на книги с рецепти на растителна основа, които приготвям за мен и моето семейство. Също така споделям достоверна информация за храните и тяхната история. Приятно четене и готвене!