You are currently viewing Спортна форма с приятелите на Дядо Коледа

Приятелите на Дядо Коледа тренират усилено цяла година, за да бъдат във върхова форма за празниците! А време не остана до Коледа! Затова на 11.12.2022г. те подготвиха една уникална коледна работилница, която събра заедно участниците в тренировъчните програми на Спортен клуб Феникс ❤️ 🧡 💛! Празничната атмосфера изпълни както залата, така и сърцата ни и не ни остави равнодушни! Включихме се в танците, спорта и забавлението, и разбира се, дойде и Дядо Коледа с подаръците! 

НАРОДНИ ТАНЦИ

Събитието откри групата по НАРОДНИ ТАНЦИ с ръководител Валентина Терзиева.

Завиха се кръшни хора под ритъма на  българската народна музика!

народни танци

Своите умения показаха и групите по:

STRONG NATION

SRONG NATION с Мая Гиндева

KANGOO JUMPS

KANGOO JUMPS, Комбинирана гимнастика и Пилатес с Валентина Борисова

ТАБАТА

ТАБАТА с Петя Чакърова

ЙОГА

ЙОГА с Димитринка, Натали и Кристина

С Димитринка също и ЙОГА ЗА БРЕМЕННИ както и ЙОГА въпреки години или предизвикателства в здравословното състояние

BELLY DANCE

BELLY DANCE с Криси

ЗУМБА

В спортния клуб можете да се насладите още и на:

➡️ ЗУМБА с Димитър Иванов

зумба с Митко

DANI DANCE STUDIO

➡️ Да заведето детето си в DANI DANCE STUDIO с Виктория Кулинска, където ще намери много нови приятелчета и забавни занимания по гимнастика, хореография с модерни и джас танци, класически балет и други дейности, подпомагащи общата физическа подготовка и подвижност на малчуганите.

обща физическа подготовка на деца

И както всяка вълшебна коледна работилница си има своите КОЛЕДНИ ИЗНЕНАДИ И НАГРАДИ, така и при нас дойде Дядо Коледа и ни донесе своите подаръци! 

КОЛЕДНАТА ТОМБОЛА включваше:

  1. КАРТА ЗА 8 ПОСЕЩЕНИЯ в Спортен клуб „ФЕНИКС“
  2. МАСАЖ ПО ИЗБОР НА КЛИЕНТА в Спортен клуб „ФЕНИКС“
  3. ИНДИВИДУАЛНА ТРЕНИРОВКА в Спортен клуб „ФЕНИКС“

КНИГА с 50 ВКУСНИ и ЗДРАВОСЛОВНИ РЕЦЕПТИ

А голямата награда – книга с 50 вкусни и здравословни рецепти, с посвещение от авторката Анета Бонева, спечели лъчезарната Мариела. Анета също така ни почерпи с вкусни коледни сладки, направени от нея специално за празника.

Коледно тържество в СК Феникс

Както можете да се убедите, красотата, силата и вдъхновението са навсякъде около нас, щом се докоснем до магията на спорта и здравето!

🎄 КОЛЕДНО И ВЪЛШЕБНО ДА ВИ Е! 🎄

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ – ХО ХО ХО! ❄️🎅🎄
спортен клуб Феникс

Анета

Здравей и добре дошъл! Аз съм Анета Бонева и съм страстен почитател на храната само с растителни продукти. За мен ястие, приготвено с природни източници е не само здравословно, но и много вкусно! Помагам на хора, които искат да се научат да си приготвят полезна за тях храна или пък вече го правят, но желаят да станат още по-добри. Автор съм на книги с рецепти на растителна основа, които приготвям за мен и моето семейство. Също така споделям достоверна информация за храните и тяхната история. Приятно четене и готвене!