хранителна рецепта при проблеми с дебелото черво

Коя е хранителната рецепта при проблеми с дебелото черво?

Рационалното хранене е един от основните фактори за добро здраве, нормално физическо и психическо развитие, работоспособност и дълголетие. От най-древни времена успоредно с билките хората са използвали храните като важен лечебен фактор. В старите цивилизации – Китай, Египет, Асировавилония, целебните храни са били познати и препоръчвани на болните от жреци и лечители. В Древна Елада също се е прилагало лечебното хранене. Бащата на медицината – Хипократ, е считал, че храните трябва да бъдат лечебни средства за човека. Той пръв е обърнал внимание върху необходимостта при заболявания да се подбират продуктите, тяхното количество, начинът на приготвяне на ястията и режимът на хранене.

И така:

⚡️Коя е хранителната рецепта при проблеми с дебелото черво?

⚡️Каква е ролята на пълнозърнестите храни в намаляване на риска от рак на дебелото черво?

⚡️Какъв е минималният прием на мляко и кои са полезните съвети за ежедневна консумация?

⚡️Каква е ролята на теглото и към каква обиколка на талията да се стремим?

⚡️За кои храни да забравим и кои храни задължително да присъстват на трапезата?

Разбери отговорите на тези въпроси като гледаш видеото по-долу. Гледай го докрай, защото освен полезната информация, която съм включила, има и бонус, който съм приготвила специално за теб.

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ! ❤️

Анета Бонева

АНЕТА БОНЕВА

Създадел на рецепти само с растителни продукти и страстен почитател на вкусната здравословна храна

💜 Книгата е страхотна! 💜

„Вече пробвах няколко рецепти от книжката и съм изключително доволна! Най-голямата ми слабост са десертите и от тук взех страхотни идеи за здравословни изкушения, които мога да правя и за бебето си, без да трупам празни калории“. 

– Мария Павлова

Анета

Здравей и добре дошъл! Аз съм Анета Бонева и съм страстен почитател на храната само с растителни продукти. За мен ястие, приготвено с природни източници е не само здравословно, но и много вкусно! Помагам на хора, които искат да се научат да си приготвят полезна за тях храна или пък вече го правят, но желаят да станат още по-добри. Автор съм на книги с рецепти на растителна основа, които приготвям за мен и моето семейство. Също така споделям достоверна информация за храните и тяхната история. Приятно четене и готвене!
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Показване на всички коментари