хранителна рецепта при проблеми с дебелото черво

Коя е хранителната рецепта при проблеми с дебелото черво?

Рационалното хранене е един от основните фактори за добро здраве, нормално физическо и психическо развитие, работоспособност и дълголетие. От най-древни времена успоредно с билките хората са използвали храните като важен лечебен фактор. В старите цивилизации – Китай, Египет, Асировавилония, целебните храни са били познати и препоръчвани на болните от жреци и лечители. В Древна Елада също се е прилагало лечебното хранене. Бащата на медицината – Хипократ, е считал, че храните трябва да бъдат лечебни средства за човека. Той пръв е обърнал внимание върху необходимостта при заболявания да се подбират продуктите, тяхното количество, начинът на приготвяне на ястията и режимът на хранене.

И така:

⚡️Коя е хранителната рецепта при проблеми с дебелото черво?

⚡️Каква е ролята на пълнозърнестите храни в намаляване на риска от рак на дебелото черво?

⚡️Какъв е минималният прием на мляко и кои са полезните съвети за ежедневна консумация?

⚡️Каква е ролята на теглото и към каква обиколка на талията да се стремим?

⚡️За кои храни да забравим и кои храни задължително да присъстват на трапезата?

Разбери отговорите на тези въпроси като гледаш видеото по-долу. Гледай го докрай, защото освен полезната информация, която съм включила, има и бонус, който съм приготвила специално за теб.

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ! ❤️

Познаваш ли някой, който също би имал нужда да се запознае с тази статия? Моля, сподели този пост и в твоите социални мрежи чрез бутоните отдолу. Ще ти бъда безкрайно благодарна!

Без глутен, без захар и млечни продукти

Специално за твоето балансирано хранене, с много любов създадох тази книга! Аз самата се храня по този начин и прилагам тези рецепти в ежедневието на моето семейство вече повече от 8 години. С тях ще ти е вкусно и ще се радваш на храната без угризения.

Присъединете се към нашите приятели:

Facebook група: https://bit.ly/32fpDXz

Facebook страница: https://bit.ly/3mXb3eB

Youtube канал: https://bit.ly/3s9deiK

Instagram: https://bit.ly/3q3Wmau

Подкаст: https://bit.ly/3q8loVO

Aбонирайте се за нашия имейл бюлетин и следвайте най-новите тенденции в здравословното хранене!

Анета

Здравей и добре дошъл! Аз съм Анета Бонева и съм страстен почитател на храната само с растителни продукти. За мен ястие, приготвено с природни източници е не само здравословно, но и много вкусно! Помагам на хора, които искат да се научат да си приготвят полезна за тях храна или пък вече го правят, но желаят да станат още по-добри. Автор съм на книги с рецепти на растителна основа, които приготвям за мен и моето семейство. Също така споделям достоверна информация за храните и тяхната история. Приятно четене и готвене!
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Показване на всички коментари