You are currently viewing Авокадо – този прекрасен, прекрасен плод

Здравейте, приятели! Темата за авокадото дойде някак си съвсем естествено покрай неговото активно използване в най-различни рецепти, които си приготвяме у дома и споделяме с вас тук, в блога. То е любим плод на всички у дома, а дъщеря ми Ива го обожава 🙂 През последните месеци почти не се е случвало да останем без симпатичната мрежичка с малки авокада от Лидъл.

Авокадото е страхотно допълнение към салати, сандвичи и сосове. То е основна съставка в нашето любимо гуакамоле.  Неговият мек вкус, текстура и кремообразна консистенция го правят фантастичен за използване в любими десерти и лакомства. 

🎁 Кои са невероятните ползи на авокадото и как да го използваме за вкусни рецепти – ще можете да видите в най-новото издание на моята книга 50 ВКУСНИ И ЗДРАВОСЛОВНИ РЕЦЕПТИ БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ЗАХАР И МЛЕЧНИ“ .

Можете да заявите желание за нейното получаване като ни се обадите на телефон +359 878 806 319 или попълните своите данни по-долу:

🎁 Допълнителна информация:

Книгата ще излезе от печат през МАЙ месец. Повече за нея можете да видите като кликнете върху картинката или натиснете бутона „Да, Искам да знам“ по-долу. Към книгата ви очакват много ПОДАРЪЦИ, напълно БЕЗПЛАТНО! 👇

➡️ Разгледайте и най-новата ми книга – „ЕМОЦИОНАЛНО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ БЕЗ ГЛУТЕН, която ще излезе съвсем скоро от печат.

🎁 Към книгата получавате БЕЗПЛАТЕН ПАКЕТ от допълнителни видеа и електронни книги на здравна тематика! :

Анета

Здравей и добре дошъл! Аз съм Анета Бонева и съм страстен почитател на храната само с растителни продукти. За мен ястие, приготвено с природни източници е не само здравословно, но и много вкусно! Помагам на хора, които искат да се научат да си приготвят полезна за тях храна или пък вече го правят, но желаят да станат още по-добри. Автор съм на книги с рецепти на растителна основа, които приготвям за мен и моето семейство. Също така споделям достоверна информация за храните и тяхната история. Приятно четене и готвене!