Рецептите и статиите през март и април 2019 (поглед отблизо)

Март и април 2019 - рецепти и статии, публикувани в блога

Здравейте, приятели! Как сте? Надяваме се да сте добре и в прекрасно пролетно настроение 🙂 Благодарим ви, че сте с нас! Искрено го оценяваме. Нека направим пъстър обзор на  вкусните рецепти и интересни статии , които приготвихме за вас през последните два месеца: Март и Април. Така, ако сте пропуснали някои от тях, можете да ги видите. 

През изминалите два месеца продължихме традицията по изпращане на бонус рецепти до всички наши абонати. Направихме следните вкусни и лесни десерти:

За месец Март: Чиа пудинг с ягодов крем

За месец Април: Шоколадова торта със сладко от ягоди

Какво ни предстои…

През следващите два месеца очаквайте нови вкусни рецепти и интересни статии 🙂 Ще се потопим в света на пъстри пролетни ролца, пица с домашно тесто и чеснов сос от кашу; ще се докоснем до екзотичния черен боб, ароматния шоколадов мус; ще разкрием тайните на сладоледа от нектарини и ще разберем коя е тайната на авокадото…

 

Останете с нас, бъдете здрави и се усмихвайте 🙂

Анета

Здравейте, Аз съм Ани Бонева и работя с хора, които искат за кратко време да приготвят вкусна за тях храна, която да ги зареди с всичко необходимо. Помагам на хора, които имат хранителни алергии, наднормено тегло, затлъстяване и диабет като споделям идеи и опит в създаването на здравословни рецепти и полезни съвети за успешното им изпълнение. Споделям любопитни факти за суперхраните и тяхната история. Ако имате каквито и да е запитвания относно рецептите в сайта и здравословното хранене, ще се радвам да ви отговоря. Пишете ми на имейл hello@superzdrave.com или оставете коментар под всяка статия в сайта.
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Показване на всички коментари