You are currently viewing Рецептите и статиите през март и април 2019 (поглед отблизо)

Март и април 2019 - рецепти и статии, публикувани в блога

Здравейте, приятели! Как сте? Надяваме се да сте добре и в прекрасно пролетно настроение 🙂 Благодарим ви, че сте с нас! Искрено го оценяваме. Нека направим пъстър обзор на  вкусните рецепти и интересни статии , които приготвихме за вас през последните два месеца: Март и Април. Така, ако сте пропуснали някои от тях, можете да ги видите. 

През изминалите два месеца продължихме традицията по изпращане на бонус рецепти до всички наши абонати. Направихме следните вкусни и лесни десерти:

За месец Март: Чиа пудинг с ягодов крем

За месец Април: Шоколадова торта със сладко от ягоди

Какво ни предстои…

През следващите два месеца очаквайте нови вкусни рецепти и интересни статии 🙂 Ще се потопим в света на пъстри пролетни ролца, пица с домашно тесто и чеснов сос от кашу; ще се докоснем до екзотичния черен боб, ароматния шоколадов мус; ще разкрием тайните на сладоледа от нектарини и ще разберем коя е тайната на авокадото…

 

Останете с нас, бъдете здрави и се усмихвайте 🙂

Анета

Здравей и добре дошъл! Аз съм Анета Бонева и съм страстен почитател на храната само с растителни продукти. За мен ястие, приготвено с природни източници е не само здравословно, но и много вкусно! Помагам на хора, които искат да се научат да си приготвят полезна за тях храна или пък вече го правят, но желаят да станат още по-добри. Автор съм на книги с рецепти на растителна основа, които приготвям за мен и моето семейство. Също така споделям достоверна информация за храните и тяхната история. Приятно четене и готвене!