Услугата не е налична вече на сайта.

👉 Стъпки за изпълнение:

🌿 Поръчваш Здравословна кутия за вкъщи. 

🚛 Ние ти доставяме с точно количество и грамаж всички продукти, с гарантирано качество и отношение.

👩‍🍳 Създаваш своите любими рецепти лесно и бързо, следвайки подробно описание за начина на приготвяне стъпка по стъпка!

ИЗПОЛЗВАШ МАКСИМАЛНО СИЛАТА НА ПРИРОДАТА! 🥥🥝🥑

ГОТВИШ С УДОВОЛСТВИЕ И С ЛЕКОТА! ❤️

🎁 🎉🎁  БОНУСИ КЪМ ПОРЪЧАНА КУТИЯ:

15% НАМАЛЕНИЕ ОТ РЕДОВНАТА ЦЕНА

✅ ИЗГОТВЕНО СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ БЕЗПЛАТНО БАЛАНСИРАНО МЕНЮ 

✅ ЧЛЕНСТВО В БЕЗПЛАТНА ФЕЙСБУК ГРУПА С ДОСТЪП ДО ПОЛЕЗНИ МАТЕРИАЛИ И ВИДЕА 

✅ БЕЗПЛАТНА ЕЛЕКТРОННА КНИГА С ВКУСНИ РЕЦЕПТИ С РАСТИТЕЛНИ СЕЗОННИ ПРОДУКТИ 

✅ ПОДАРЪК

* Кликни върху картинката или името на кутията. 

Какво казаха нашите клиенти

Яна

4.5/5

Пробвах две от тези уникални Здравословни кутии за вкъщи и си сготвих супер вкусни ястия и то невероятно бързо 🙂 Кутиите много ми харесаха, те дойдоха с абсолютно всичко необходимо: от свежите зеленчуци до всички подправки.

4.5/5

Откакто почнах да приготвям ястия със здравословните кутии, се чувствам като майстор готвач! Получавам много комплименти за храненето си и придобих повече увереност в кухнята.

Виктор

Виктор

Poli

Полина

4.5/5

Услугата "Здравословни кутии за вкъщи" ми стана любима за доставка на храна и буквално приготвянето на ястие с нея е в десятката! Много сте добри, продължавайте все така!

4.5/5

Сготвихме рецептата за черния ориз и ни се получи доста добре. Всичко си имахме в кутията, подправките бяха много ароматни. Благодаря!

Елена Петрова

Геновева Борисова

Защо растителни продукти?

Знаем, че не винаги е лесно да се поддържа здравословен начин на хранене. В забързаното ни ежедневие все по-често нямаме време да се грижим за своето здраве с подходящи храни, които да ни зареждат с всичко необходимо. Ние сме тук, за да ви помогнем с вкусни и питателни ястия, с които да се чувствате добре. В рецептите използвате максимално силата на природата с нейното сезонно богатство от плодове и зеленчуци.

ГОТВЕТЕ С УДОВОЛСТВИЕ И С ЛЕКОТА! ❤️

Защо здравословни кутии?

Когато се храните с растителна храна, се случват следните неща:

01.

Намалява се риска от сърдечни заболявания

Пресни храни на растителна основа снабдяват тялото с витамини, минерали и фибри и предпазват сърцето от болести. Направено проучване в университета "Джонс Хопкинс" дава ясни доказателства, че консумацията на растителни храни има положително въздействие върху здравето на сърцето

02.

Намалява се риска от високо кръвно налягане

Растителното хранене може да предотврати появата на високо кръвно налягане. При честа консумация на вегетариански ястия, нивото на холестерол е съвсем ниско. Доказано е, че строгото веганско меню само за две седмици понижава с 37 мм долната граница и с 13 мм горната граница на кръвното налягане.

03.

Намалява се риска от диабет

Според направени проучвания, 22% от хората в преддиабетно състояние могат да предотвратят появата на диабет тип 2 чрез здравословно растително хранене в комбинация с подходящи физически упражнения.

04.

Намалява се риска от развитие на хронични заболявания

Консумацията на повече пресни плодове и зеленчуци, както и много други храни на растителна основа има способността да противодейства на възпалителни процеси в организма.