Как работи услугата ?

🌿 Избирате рецепта по ваш вкус.

🚛 Ние ви доставяме всички необходими продукти с точно количество и грамаж.

👩‍🍳 Създавате рецептата лесно и бързо, следвайки подробно описание стъпка по стъпка.

Защо растителни продукти?

Не винаги е лесно да се поддържа здравословен начин на живот. Ние сме тук, за да ви помогнем с вкусни и питателни ястия, с които да се чувствате добре. Всички продукти в рецептите са с високо качество и лично тествани от нас. Използваме максимално силата на природата с нейното богатство от плодове, зеленчуци, бобови, ядки и семена. Опитайте да направите една от нашите рецепти – ще останете доволни и ще се чувствате страхотно!

Защо здравословни кутии?

какво споделиха нашите клиенти...

Яна

4.5/5

Пробвах две от тези уникални Здравословни кутии за вкъщи и си сготвих супер вкусни ястия и то невероятно бързо 🙂 Кутиите много ми харесаха, те дойдоха с абсолютно всичко необходимо: от свежите зеленчуци до всички подправки.

мнението на Яна за здравословните кутии с рецепти
4.5/5

Откакто почнах да приготвям ястия със здравословните кутии, се чувствам като майстор готвач! Получавам много комплименти за храненето си и придобих повече увереност в кухнята.

Виктор

Виктор

Poli

Полина

4.5/5

Услугата "Здравословни кутии за вкъщи" ми стана любима за доставка на храна и буквално приготвянето на ястие с нея е в десятката! Много сте добри, продължавайте все така!

Когато се храните с растителна храна, се случват следните неща:

01.

Намалява се риска от сърдечни заболявания

Пресни храни на растителна основа снабдяват тялото с витамини, минерали и фибри и предпазват сърцето от болести. Направено проучване в университета "Джонс Хопкинс" дава ясни доказателства, че консумацията на растителни храни има положително въздействие върху здравето на сърцето

02.

Намалява се риска от високо кръвно налягане

Растителното хранене може да предотврати появата на високо кръвно налягане. При честа консумация на вегетариански ястия, нивото на холестерол е съвсем ниско. Доказано е, че строгото веганско меню само за две седмици понижава с 37 мм долната граница и с 13 мм горната граница на кръвното налягане.

03.

Намалява се риска от диабет

Според направени проучвания, 22% от хората в преддиабетно състояние могат да предотвратят появата на диабет тип 2 чрез здравословно растително хранене в комбинация с подходящи физически упражнения.

04.

Намалява се риска от развитие на хронични заболявания

Консумацията на повече пресни плодове и зеленчуци, както и много други храни на растителна основа има способността да противодейства на възпалителни процеси в организма.