Рецептите и статиите през януари и февруари 2019 (поглед отблизо)

Приятели, Честита Баба Марта! Много здраве, щастие и късмет. И много кулинарни вдъхновения (за които ще помагаме, разбира се :-))

Чаканата пролет  наближава. Появиха се първите кокичета, първата тревичка и все по-често се чува чуруликане на птици. Преди да се потопим в новите кулинарни и любопитни предизвикателства, ви предлагаме един забавен и лесен начин да си припомним какво сме направили през изминалите два месеца. В случай че сте пропуснали някои от статиите или рецептите, можете да ги намерите по-долу и да ги прочетете. 

Януари и февруари 2019 - рецепти и статии, публикувани в блога

Благодарим ви, че сте с нас и ни подкрепяте! Ето нашата изненада:

В последната седмица на всеки месец през 2019 година ще изпращаме на всички наши абонати бонус рецепта, която ще се вижда само в тяхната входяща поща. Независимо кога сте се абонирали, вие ще имате всички бонус-рецепти за изминалите месеци. 

За месец Януари:

Протеинови палачинки с фъстъчено масло

Бонус-рецепта за Януари

За месец Февруари:

Енергийни хапки с ябълки и канела

Бонус-рецепта за Февруари

А в края на месеца ще пристигне при вас и рецептата за месец Март 🙂 

Какво ни предстои...

Нека загатнем някои от нещата, които ни предстоят да направим:

 

» Черният ориз – изисканото ястие на императорите

» Шоколадови мъфини с ягодов крем

» Всичко за фитохимикалите или защо лимонът е жълт

 

И не на последно място, разбира се, отвсякъде ще ни обгръщат ароматите на пролетните плодове и зеленчуци, защото няма по-вкусна храна от сезонната!

Анета

Здравейте, Аз съм Ани Бонева и работя с хора, които искат за кратко време да приготвят вкусна за тях храна, която да ги зареди с всичко необходимо. Помагам на хора, които имат хранителни алергии, наднормено тегло, затлъстяване и диабет като споделям идеи и опит в създаването на здравословни рецепти и полезни съвети за успешното им изпълнение. Споделям любопитни факти за суперхраните и тяхната история. Ако имате каквито и да е запитвания относно рецептите в сайта и здравословното хранене, ще се радвам да ви отговоря. Пишете ми на имейл hello@superzdrave.com или оставете коментар под всяка статия в сайта.