Във връзка с приемането на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR), искаме да ви разясним политиката ни относно:

  1. Какви лични данни ни предоставяте при: абониране за бюлетин/безплатна електронна книга; поръчка на кутия за вкъщи през формата за поръчка.
  2. Защо е необходимо това?
  3. Какво правим с вашите лични данни?
  4. Как да ни уведомите, ако желаете да изтрием всички данни за вас?

1. Какви лични данни ни предоставяте?

Обработване на лични данни с цел изпращане на бюлетин и/или безплатна електронна книга.

Личните данни, които вие ни предоставяте при абониране за бюлетин и/или получаване на безплатна електронна книга, ще бъдат използвани само и единствено за изпращане на бюлетина и/или безплатната електронна книга и няма да бъдат предоставени на трети лица или използвани с рекламна цел. Личните данни, които вие ни предоставяте са: име, имейл, дата на раждане.

Обработване на лични данни с цел онлайн пазаруване на кутия за вкъщи чрез попълване на форма за поръчка.

Личните данни, които вие ни предоставяте при онлайн пазаруване на кутия за вкъщи, ще бъдат използвани само и единствено за изпращане на поръчаната от вас кутия и няма да бъдат предоставени на трети лица или използвани с рекламна цел. Личните данни, които вие ни предоставяте са: име, телефон, имейл и адрес за доставка.

2. Защо е необходимо да ни предоставите личните си данни?

Ние вярваме, че чистата и балансирана храна ни прави по-здрави, по-силни и по-енергични. С продукти на растителна основа (плодове, зеленчуци, ядки и семена) можем да създадем вкусна домашна храна, с която да се чувстваме спокойни, леки и радостни.  В нашите рецепти, както и в кутиите ни за вкъщи има само такива продукти. Съобразяваме се с текущия сезон на годината и по този начин осигуряваме пресни и свежи. За да можем да вършим работата си добре, за нас е важно да имаме информация в писмен вид, предоставена ни от даден клиент. Във формата за получаване на поръчки сме добавили поле, в което можете да опишете всички специфики на своята поръчка: съществуващи алергии, предпочитан час за вземане на поръчката, евентуална възможност за замяна на едни съставки с други и т.н. За да избегнем неволни грешки при попълване на данни и евентуални пропуски в поръчката, осъществяваме с вас комуникация чрез имейл или телефон в рамките на работния ден, в който е направена поръчката.

3. Какво правим с вашите лични данни?

Вашите лични данни:

– не се разпространяват към трети лица с цел реклама, маркетингова или каквато и да е друга цел;

– не се ползват в имейл маркетинг кампании;

– не се съхраняват в табличен вид.

Информацията, която пазим за вас се използва единствено и само за осъществяване и подобрение на услугите, които предоставяме.

4. Как да ни уведомите, ако желаете да изтрием всички данни, които имаме за вас?

Ако желаете да изтрием цялата информация, която имаме за вас, моля да ни пишете на order@superzdrave.com и ще изтрием всички ваши данни.