БЕЗПЛАТНА ЕЛЕКТРОННА КНИГА СЪС ЗДРАВОСЛОВНИ РЕЦЕПТИ САМО С РАСТИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Специално за хора, които искат да създадат вкусна и здравословна храна, дори да нямат предишен опит в това…

Нов и различен начин да създадеш рецепти само с растителни продукти и да ги превръщаш в неустоими ястия по свой уникален начин…

с чиято помощ:

✅ Лесно и бързо ще готвиш без глутен, без захар и млечни продукти;

✅ Ще пребориш апетита за често похапване през деня; 

✅ Ще преодоляваш по-лесно неразположения от различни здравословни проблеми; 

✅ Ще имаш силен имунитет и енергия, които ще останат с теб в ежедневието;

✅ Ще превърнеш здравословната храна в неразделна част от теб, и то с лекота!

Можеш да постигнеш всичко това с тази прекрасна книга!

…вземи книгата СЕГА напълно БЕЗПЛАТНО ❤️ 🧡 💛

Bezplatna-knizhka - 1080x1080 - GIF - 1

Вземи напълно БЕЗПЛАТНО!

Въведи своите данни и вземи книгата:


ЗАЩО СЪЗДАДОХ КНИГАТА?

Анета Бонева

Здравей и добре дошъл!

Аз съм Анета Бонева и съм страстен почитател на храната само растителни продукти. За мен ястие, приготвено по този начин е не само здравословно, но и много вкусно! Използвам тази своя страст като приготвям храна за моето семейство с природни продукти вече повече от 10 години. По този начин внасям много допълнителни вкусове и аромати в кухнята, на които се наслаждаваме от сърце. Помагам на хора, които искат да си приготвят полезна за тях храна или пък вече го правят, но желаят да станат още по-добри.
Автор съм на книги с рецепти на растителна основа, които приготвям за мен и моето семейство. Също така споделям достоверна информация за храните и тяхната история.

Безплатната електронна книга „Вкусни рецепти с растителни продукти“ съдържа мои авторски рецепти, които са изключително добри за постигане на богато на полезни вещества и вкусно здравословно меню. Всички ястия са изпитани в ежедневието от мен и моето семейство и са взети така да се каже от „живия живот“. С тях ще имаш едно богатство от зеленчуци, плодове, ядки, семена и суперхрани, с които ще поддържаш своето тяло в отлична форма. 

❤️ 💛 💚

И НИКОГА НЯМА ДА СИ САМ – Оказвам съдействие и подкрепа в процеса на приготвяне на рецептите. Можеш да разчиташ на мен по всяко време и да ми задаваш своите въпроси. С удоволствие ще ти отговоря на тях!

Вземи напълно БЕЗПЛАТНО!

Въведи своите данни и вземи книгата: