16 празнични веган рецепти

Ивановден е. Днешният празник е един от най-тачените в България и е  особено скъп за мен и моето семейство, защото освен че имаме двама именика, имаме и двама рожденика 🙂 Имен ден имат моята майка Иванка и дъщеря ми Ивелина, а рожденици са баща ми и синът ми Виктор, който беше най-голямият подарък за дядо си 🙂 Честит Ивановден на всички именици и рожденици! Да са живи и здрави! Към този поздрав добавяме и един акцент върху най-любимите и популярни статии и рецепти от 2018 година, избрани от вас, нашите читатели. Вижте ги!

Топ 16 на рецептите за 2018 година

Топ 10 на статиите от категория "Любопитно" за 2018 година

Благодарим ви още веднъж за подкрепата, която ни давате! Стараем се да подобряваме и усъвършенстваме това, което правим и непрекъснато да ставаме все по-добри, за да можем да ви предоставяме качествени и полезни рецепти и здравни материали, много добро настроение и позитивизъм. Останете с нас и през Новата 2019 година и очаквайте още много от всичко това, както и изненади, които засега няма да разкрия 🙂

До скоро, приятели, и бъдете здрави!

Анета

Здравейте, Аз съм Ани Бонева и работя с хора, които искат за кратко време да приготвят вкусна за тях храна, която да ги зареди с всичко необходимо. Помагам на хора, които имат хранителни алергии, наднормено тегло, затлъстяване и диабет като споделям идеи и опит в създаването на здравословни рецепти и полезни съвети за успешното им изпълнение. Споделям любопитни факти за суперхраните и тяхната история. Ако имате каквито и да е запитвания относно рецептите в сайта и здравословното хранене, ще се радвам да ви отговоря. Пишете ми на имейл hello@superzdrave.com или оставете коментар под всяка статия в сайта.
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Показване на всички коментари