Главна снимка в публикацията

На 09.03.2018г. малчуганите от Езиково студио „Рима“  с голям ентусиазъм и желание се впуснаха в дебрите на здравословните и вкусни десерти, като използваха само естествени съставки на растителна основа.

Срещата започна с кратка презентация и събеседване на тема „Здравословните ползи от ядките и семената“, продължи с кулинарното приготвяне на вкусни ядкови бонбони и сусамови барчета и завърши с красивата презентация, която всяко дете направи на своите лакомства, като им измисли уникални имена!

Доброто настроение беше неотменна част от творческата атмосфера. Децата искрено се забавляваха, споделяха впечатления и с усмивка посрещаха всички кулинарни предизвикателства. Накрая, разбира се, се почерпихме и си пожелахме да ни се случват и в бъдеще такива невероятни приключения 🙂

Вижте снимките от нашата галерия

Главна картинка в публикацията
Децата творят в Кулинарната работилница
Невероятното приключение в света на здравето и красотата - снимка 3

Анета

Здравей и добре дошъл! Аз съм Анета Бонева и съм треньор по здравословно хранене. Аз работя с хора, които искат да се научат да си приготвят здравословна и вкусна за тях храна или пък вече го правят, но желаят да станат още по-добри в това. Изготвям здравословни рецепти и хранителни менюта, специално ориентирани към човека и неговите нужди. Също така споделям любопитна и достоверна информация за храните и тяхната история.
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Показване на всички коментари