Едно приключение в света на ядките и семената

На 09.03.2018г. малчуганите от Езиково студио „Рима“  с голям ентусиазъм и желание се впуснаха в дебрите на здравословните и вкусни десерти, като използваха само естествени съставки на растителна основа.

Срещата започна с кратка презентация и събеседване на тема „Здравословните ползи от ядките и семената“, продължи с кулинарното приготвяне на вкусни ядкови бонбони и сусамови барчета и завърши с красивата презентация, която всяко дете направи на своите лакомства, като им измисли уникални имена!

Доброто настроение беше неотменна част от творческата атмосфера. Децата искрено се забавляваха, споделяха впечатления и с усмивка посрещаха всички кулинарни предизвикателства. Накрая, разбира се, се почерпихме и си пожелахме да ни се случват и в бъдеще такива невероятни приключения 🙂

Вижте снимките от нашата галерия

Главна картинка в публикацията
Децата творят в Кулинарната работилница
Невероятното приключение в света на здравето и красотата - снимка 3

Анета

Здравейте, Аз съм Ани Бонева и работя с хора, които искат за кратко време да приготвят вкусна за тях храна, която да ги зареди с всичко необходимо. Помагам на хора, които имат хранителни алергии, наднормено тегло, затлъстяване и диабет като споделям идеи и опит в създаването на здравословни рецепти и полезни съвети за успешното им изпълнение. Споделям любопитни факти за суперхраните и тяхната история. Ако имате каквито и да е запитвания относно рецептите в сайта и здравословното хранене, ще се радвам да ви отговоря. Пишете ми на имейл hello@superzdrave.com или оставете коментар под всяка статия в сайта.
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Показване на всички коментари